Dernekpazari İlçe Müftülüğü Resmi Web Sitesi
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

KUR’AN KURSLARIMIZ ve TELEFONLARI

1-Bölge Kız Kuran Kursu -681 20 88-

2-Merkez Kuran Kursu -681 24 69-

3-Akköse Kuran Kursu Yatılı Erkek - Gündüzlü Bayan -681 26 45-

4-Gülen Köyü Kuran Kursu Yatılı Erkek - Gündüzlü Bayan -683 70 61-

NOT: Ayrıca  Öğrenci ve Memurlar için de özel program yapılabilecektir.

İlçe Müftülüğü

******

2014 YILI Takvimleri gelmiştir. Müftülüğümüzden ve tüm camilerimizden  Takvimler alınabilir

KUR'AN-İ KERİM PORTALI

EHYS Portalı

HADİS-İ ŞERİF

www.trabzonmuftulugu.gov.tr/

Namaz Vakitleri

Ulucami İcazeti Muhteşem Oldu

Tarih 19 Haziran 2010, 15:52 Editör

Çaykara Ulucami Köyü Kur'an Kursu dönem sonu icazet merasimi herkesi bir araya topladı. Yaşlı alimlerden , kurralardan, görevdeki hocalardan tüm meslek erbabından Kur'an dostlarını bir araya getirdi. Herkes çok mutlu idi. Erkekler Merkez Camiinde hanımlar ise Kur'an Kursunun altındaki çay alım yerinde programı takip ettiler. Sabah saat 10.00 da başlayan program saat:14.00 da sona erdi.

Bayanlara, Çaykara Müftümüz Paşa BEKTAŞ ve Emekli ve Bölgenin tanınmış alimlerinden Ahmet YAŞAR Hocaefendi sohbette bulundular. Hanımlar kendi aralarında öğrencilerin ve hoca hanımların programını devam ettirdiler. 400 civarında hanımın iştirak ettiği program hanımlar tarafından dikkatle takip edildi.

Erkekler merkez camiinde camiyi doldurdular.Tesbit edebildiğimiz kadar Hacı Bekir Efendi, İlçe Müftümüz Abdullah AKSOY, Çaykara Müftüsü Paşa BEKTAŞ, Of Müftüsü Mehmet GENÇ, Emekli vaizlerimizden Ali DÜZENLİ  ve Ahmet YAŞAR Hocaefendi sohbette bulundular. Sonunda duayı Ahmet YAŞAR Hoca efendi  yaptı. Kurralardan Mahmut SARICA Hoca efendi vücuh üzre Kur'an okudu, ilerlemiş yaşına rağmen lütfu ilahi ile güzel bir kıraatte bulundu. Yine Kurralardan Ahmet KIROĞLU Hoca efendi de katılımcılar arasında idi. Of Vaizi Hüseyin GÜVELİ, Emekli Çaykara vaizi Ali KARAÇAY , Çaykara'dan Of'dan ve Dernekpazarından bir çok hoca efendi de orada idi.

Kurs yetkilisi İsmail ÜSTÜN hoca memnuniyetini belirterek katılımcılara dua etti ve teşekkürlerini sundu.

Merasimin sonunda tüm davetlilere ikramda bulunuldu.Alışılmışın dışında, maddi bir bir yardım talebi olmadı.

Bu haber 865 defa okunmuştur.

Yerel Haberler

Kaymakamımızın Mutlu Günü

Kaymakamımızın Mutlu Günü İlçemiz kaymakamı Selim ERKOVAN bugün saat: 18.00 da Trabzon 'da yapılan düğünle dünya evine girdi.

İlçemizde Çanakkale Şehitleri Anıldı

İlçemizde Çanakkale Şehitleri Anıldı 18 Mart 2014, Kaymakamlıkça İstiklal Marşı' nın Kabulü, M. Akif Ersoy' u Anma , Çanakkale Zaferi ve Şehitle...
Toplumsal Duyarsızlığımıza Bir de Böyle !21 Şubat 2012

Kabeden Canlı Yayın